Jose Ramirez Band

Amerika

De uit Costa Rica afkomstige Jose Ramirez had in zijn thuisland al naam gemaakt toen hij besloot naar de VS te emigreren. Hij verkocht bijna alles wat hij had en verhuisde naar Florida. Daar wist hij meteen indruk te maken, hij werd lead-gitarist in de band van Lauren Mitchell, werkte zich een slag in de rondte en heeft inmidels het podium gedeeld met grote namen als Buddy Guy, Anson Funderburgh, Mike Wheeler en Janiva Magness om er maar een paar te noemen. In 2020 eindigde hij met zijn band als tweede in de International Blues Challenge.

Ramirez kreeg de kans om te tekenen bij het wereldberoemde platenlabel Delmark uit Chicago. Tijdens de opnamen werd hij op een aantal nummers begeleid door de zgn. Delmark All-Star Band, bestaande uit de legendarische 90 jaar oude bassist Bob Stroger samen Willie ‘The Touch’ Haynes (drums), Roosevelt Purefoy (Hammond B3) en Billy Flynn (gitaar), terwijl op een ander nummer de 93-jarige gitarist Jimmy Johnson mee doet.

OUDE OPTREDENS VAN Jose Ramirez Band

  • 27 - 29   okt
  • 18 - 20   aug
  • 28 - 30   okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Jose Ramirez Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jose Ramirez Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Jose Ramirez Band