Bad Mood Killers

Bad Mood Killers zijn drie goed gehumeurde en gepassioneerde muzikanten. Vincent en Albert kenden elkaar al van een eerdere band. Marcel verhuurde in die tijd de oefenruimte aan die band.

Na een lange sabbatical kwam Vincent op het dwingende idee om zijn brein te bevrijden van de liedjes die daar al zolang rondspookten. Nooit eerder had hij het gewaagd zijn eigen werk te schrijven. Nu voelde hij het, het moest.., het zou eindelijk… Met Albert jamde hij een keer en kwam kort daarna Marcel tegen. Ze spraken, luisterden en zagen. Deze drie wisten niets meer van horen, zien en zwijgen en voor ze het wisten stonden ze in de oefenruimte te knallen. Als vanzelf werden Vincents composities een voor een tot leven gebracht.

De eerste EP verschijnt op 1 juni 2024! Met vijf nummers springen Bad Mood Killers in de streaming vijver. Geen fysiek product, alleen digitaal, een mooi begin.

Zoals de titelsong ‘When the sun explodes’ begint met : “Every beginning has an end, there are no beginnings without an end.., het zegt alles… realiteit en plezier dat zo lang mogelijk mag duren.

OUDE OPTREDENS VAN Bad Mood Killers

  • 21 - 23   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Bad Mood Killers

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bad Mood Killers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.