concert: Beth Hart in Atak op DINSDAG 04 DECEMBER 2012

  • Beth Hart
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Beth Hart
    Bospop 2012
    © Bas van der Vorm
DI.
04 DEC
BETH HART Atak, Enschede
2012
Hoofdprogramma Beth Hart
Voorprogramma Rupert Blackman
Toegang Ticket: €26,00
Aan de deur: €28,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 04 december 2012.
Dat is 4306 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Twee jaar geleden was ze ook in Atak en stond een deel van de zaal met opengevallen mond en grote ogen te kijken naar podiumbeest Beth Hart. Dat andere deel kende de zangeres uit Amerika al iets langer en zong massaal mee met nummers als ‘ L.A. song’ en luisterde aandachtig naar ‘Leave the light on’. We hoefden dus niet lang na te denken over de vraag of wij haar hier nog een keer op ons podium wouden hebben.

Vorig jaar ging ze een samenwerking aan met bluesgigant Joe Bonamassa wat uiteraard resulteerde in een echt bluesalbum ‘ Don’t Explain’. Op 8 oktober brengt ze haar nieuwe album 'Bang Bang Boom Boom' uit waarbij de blues nog steeds een grote rol speelt, maar ook zeker invloeden uit de jazz en soul te vinden zijn. We zijn benieuwd, maar weten in ieder geval zeker dat we op 4 december een kneiter van een optreden te zien en horen krijgen.

Foto's van Beth Hart , Rupert Blackman

Foto Beth Hart te Huntenpop 2004 Foto Beth Hart te Beth Hart - 12/05 - Ziggo Dome Foto Beth Hart te Bospop 2017 - Zaterdag Foto Beth Hart te Bospop 2012 Foto Beth Hart te Beth Hart - 26/11 - Heineken Music Hall Foto Beth Hart te Beth Hart - 26/11 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 149 foto's van Beth Hart

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest