concert: Dr. Lektroluv in Doornroosje op VRIJDAG 22 DECEMBER 2006

VR.
22 DEC
DR. LEKTROLUV Rode Zaal Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma Dr. Lektroluv
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 december 2006.
Dat is 6496 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De groene, in laboratoriumjas of maatpak gestoken en altijd telefonerende Belg, Dr. Lekroluv is een fenomeen binnen de dance scène. Het is nog altijd in nevelen gehuld wie de dokter nu precies is en waar hij vandaan komt. De wildste verhalen doen de ronde, maar feit is dat overal waar hij zijn opwachting maakt, zalen van opwinding exploderen. Muzikaal is de dokter geëvolueerd van electroclash naar een mengelmoes van de hotste electro, minimal, techno en house. Stilstaan is geen optie!

Daarnaast maakt de dit jaar definitief doorgebroken 3-mans formatie Le Clic hun opwachting. Ze waren dit jaar te zien op vele festivals en alle clubs die er in Nederland toe doen. Hun eerste releases liggen inmiddels in de winkel en er staat nog een hoop op stapel. Verwacht diepe, sexy house en minimal met veel vocals en een hoog party gehalte. De warm-up wordt verzorgd door Valkhof- en NDRGRND- resident Valentin.

Foto's van Dr. Lektroluv

Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007 Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007 Foto Dr. Lektroluv te Feest in het Park 2009 Foto Dr. Lektroluv te Mystery Land 2007
 
Bekijk alle 4 foto's van Dr. Lektroluv

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest