event: Irrational Library Presents: Ottodelic / Robbing Banks / Dannibal in Patronaat op VRIJDAG 09 MEI 2014

  • Robbing Banks
    Grasnapolsky 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Robbing Banks
    Metropolis Festival 2014
VR.
09 MEI
IRRATIONAL LIBRARY PRESENTS: OTTODELIC / ROBBING BANKS / DANNIBAL 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Robbing Banks
Toegang Gratis in ons café.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 mei 2014.
Dat is 3776 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Irrational Library brengt ons weer een avond vol gierende gitaren en voortstuwende drums. OttoDelic, een nieuw superduo uit Enschede, is een fusie van de solo acts Ottoboy en Trushkadelic (Petrushka Morsink). Beiden hebben hun sporen al lang verdiend in de muziekwereld en de versmelting resulteert in heerlijke stoofpot van rauwe garagerock, psychosurf en een snufje deltablues.

Robbing Banks is de eenmansband van Robin van Saaze uit Utrecht. Rock ’n Roll met gitaar, drums en vocalen. Gitarist, drummer, zanger, producer en platenbaas in één: een indrukwekkend krachtig en ijzersterk geluid.

Danibal is klankkunstenaar met een specialisatie in de mondharp. Op dit haast vergeten instrument, een soort analoge synthesizer uit de oertijd, is hij inmiddels een authoriteit. Danibal schippert ergens tussen klankpoëzie, minimale techno en alpenfolklore.

Foto's van Robbing Banks

Foto Robbing Banks te Metropolis Festival 2014 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Metropolis Festival 2014 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Metropolis Festival 2014
 
Bekijk alle 10 foto's van Robbing Banks

Gerelateerd nieuws