concert: Douglas Firs (BE) - Ik Zie U Graag in Mezz op ZONDAG 08 NOVEMBER 2015

  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema
  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema
ZO.
08 NOV
DOUGLAS FIRS (BE) - IK ZIE U GRAAG 21:00 uur Mezz, Breda
2015
Hoofdprogramma Douglas Firs
Toegang €8

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 november 2015.
Dat is 3237 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Douglas Firs is het alter ego van de Gentse muzikant Gertjan Van Hellemont. Hij maakte veel indruk met zijn debuutalbum Shimmer & Glow, een verzameling songs die doen denken aan een rootsy Nick Drake en een melancholieke The Band.

Begin dit jaar kwam het album The Long Answer is No uit. Wie vreesde voor een doorslagje van zijn debuutalbum, werd blij verrast door de eerste nieuwe single Can You Tell Her I Said Hi? Dit is namelijk een sexy motherfucker van een rocker waarmee de ijzersterke band die Gertjan om zich verzamelde een niet mis te verstaan visitekaartje afgaf.

Gertjan Van Hellemont is een razendgoede songwriter met een ijzingwekkend mooie stem. Indiefolkrock met soepele grooves die op de heupen mikken en pakkende refreinen en zanglijnen waarbij Douglas Firs zijn stem ten volle benut.
Naast stevige songs valt er met het nieuwe album nog genoeg te mijmeren over de dingen des levens.

Foto's van Douglas Firs

Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Douglas Firs te K's Choice - 11/05 - Maassilo Foto Douglas Firs te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Douglas Firs te K's Choice - 11/05 - Maassilo Foto Douglas Firs te K's Choice - 11/05 - Maassilo
 
Bekijk alle 19 foto's van Douglas Firs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws