event: Patron ft. De Sluwe Vos @ Havenloods in Luxor Live op MAANDAG 26 DECEMBER 2016

  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
MA.
26 DEC
PATRON FT. DE SLUWE VOS @ HAVENLOODS 23:00 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma De Sluwe Vos
Toegang Wanneer de kaartverkoop start wordt bekend gemaakt via social media. Zorg dat je aanwezig staat op het Facebook evenement en je bent als eerste op de hoogte!

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 26 december 2016.
Dat is 2756 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Luxor Night Live presents: Patron. De enige echte eigen clubnacht van De Sluwe Vos in Havenloods Arnhem, waarin zijn rauwe house en techno roots de boventoon voeren.

De Sluwe Vos
De eerste editie was een daverend succes, wat wil je ook met de Sluwe als curator! Op maandag 26 december (2e Kerstdag) vindt de tweede editie plaats, waarvoor Robert Vosmeijer (alias De Sluwe Vos) wederom een avondvullend programma mag uitwerken. Hoe dat er exact uit komt te zien blijft nog even geheim, maar één ding is duidelijk: dat wordt waanzin!

Havenloods Arnhem
De loods aan de Nieuwe Havenweg draagt nu de officiële naam: Havenloods. Eerder al werden daar succesvolle evenementen georganiseerd door Compass, New Dutch School en loods initiator 8Bahn. Luxor Night Live gaat de samenwerking aan met Havenloods Arnhem om daar nu dit unieke project aan toe te voegen.

Foto's van De Sluwe Vos

Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van De Sluwe Vos

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws