concert: TakeRoot presents: The Como Mamas in De Oosterpoort op DONDERDAG 09 FEBRUARI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (TakeRoot presents: The Como Mamas in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
09 FEB
TAKEROOT PRESENTS: THE COMO MAMAS Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
Hoofdprogramma The Como Mamas

EXTRA INFORMATIE

Het gospeltrio The Como Mamas is afkomstig uit het plaatsje Como in Panola County, Mississippi, waar de dames al sinds hun kindertijd samen zingen in de lokale kerk. Nog niet zo lang geleden zijn ze bij toeval ontdekt door de Amerikaanse documentairemaker Michael Reilly, die in het diepe zuiden was om een documentaire te maken over lokale muzikanten aldaar.

The Como Mamas gebruiken slechts drie instrumenten: de rauwe, krachtige stem van Esther Mae Smith, het diepe en rustgevende stemgeluid van Angela Taylor en de pit en energie in de stem van Della Daniels. Afzonderlijk van elkaar hebben de dames al een dijk van een stem, maar wanneer hun stemmen in a capella samenkomen ontstaat er iets fenomenaals. Hun samenzang is ongerept, authentiek en perfect gebracht. Een begeleidingsband zal je dus ook geen enkel moment missen!

Gerelateerd nieuws