concert: Shame in Vera op WOENSDAG 25 OKTOBER 2017

  • Shame
    Motel Mozaique 2017 - Vrijdag
    © Bart Notermans
  • Shame
    Lowlands 2022 - zondag
    © Anne-Marie Kok
WO.
25 OKT
SHAME Mainstage, 21:30 uur Vera, Groningen
2017
Hoofdprogramma Shame

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 25 oktober 2017.
Dat is 2442 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Shame in Vera
DEZE Shame TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 25 okt
Vera, Groningen
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Het uit Londen afkomstige Shame draait om provocatie, confrontatie, adrenaline, energie en anarchie. De vijfkoppige band kwam bij elkaar op hun schoolplein en staat sindsdien bekend om uitzinnige optredens.
Een tweejarige tour zag de band ‘gate-crashen’ op Glastonbury, als support van Fat White Family, Warpaint en Slaves, optreden in Europa en Austin Texas, genomineerd worden voor de prestigieuze Anchor awards, een eigen UK-tour headlinen en de double A-side single, Gold Hole/The Lick en follow-up, Tasteless uitbrengen.
De groei die de band doormaakt is enorm; de controversiële, uitdagende en politieke muziek, DIY-mentaliteit en het bijkomende punkgevoel maken de band erg geliefd.
Alles wat de band doet, doen ze zelf. Met bloed, zweet, en tranen. En die verwachten we dan ook te zien op ons podium in VERA!

Foto's van Shame

Foto Shame te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto Shame te Shame - 12/04- Vera Foto Shame te Dauwpop 2019 Foto Shame te Shame - 30/3 - Paradiso Foto Shame te Grauzone 2020 Foto Shame te Shame - 30/3 - Paradiso
 
Bekijk alle 75 foto's van Shame

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws