concert: Giovanca Honours Diana Ross in De Kleine Komedie op MAANDAG 25 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Giovanca
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
  • Giovanca
    Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010
    © Luuk Denekamp


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Giovanca Honours Diana Ross in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
25 MEI
GIOVANCA HONOURS DIANA ROSS 20:00 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Giovanca

EXTRA INFORMATIE

Het begon met de pick-up van haar vader. Ze draaide de plaatjes. Zong de koortjes mee. Glitterde mee met de jurken. Maar het was vooral die stem die haar raakte. Giovanca had op slag een idool. Diana Ross. Die haar leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. Die een voorbeeld voor haar werd. Qua stem en qua stijl. Als artiest, als vrouw, als moeder. Vandaar dit muzikale eerbetoon. Met liedjes, bewerkingen en verhalen. Met een grote band. Ze loodst je door alle bepalende periodes, langs hopen hoogtepunten. Van de sixties tot nu, van The Supremes tot de solo’s, van het meisje van The Wiz tot de grand diva van nu. Giovanca, zelf bewierookt, bezilverenharpt en begoudenplaat, bezingt de vrouw die zij het meest bewondert. Giovanca honours Diana Ross.

Foto's van Giovanca

Foto Giovanca te MJAZZ 2014 - DAG 2 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Giovanca te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Giovanca te MJAZZ 2014 - DAG 2
 
Bekijk alle 42 foto's van Giovanca

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws