concert: Hockey Dad in Rotown op DONDERDAG 21 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hockey Dad in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
21 MEI
HOCKEY DAD 20:30 uur Rotown, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Hockey Dad

EXTRA INFORMATIE

Kijk, de wervelwind uit Wollongong blaast weer eens onze richting op. Inderdáád, Hockey Dad komt gezellig terug voor een robbertje loeistrakke fuzz pop, garage punk en surf rock. Op nieuwste single I Missed Out laat het duo zien dat de melancholische driftbuien en zwaar weer ook gewoon aanwakkeren in een schijnbaar utopisch strandplaatsje waar je de hele zomer lang door de golven slalomt en biertjes achterover nekt.

Geen zorgen, van een radicale stijlbruik is hier ook geen sprake, eerder subtiele groei. Nog altijd deelt Hockey Dad een adrenalinestoot van jewelste uit met gierende gitaren, beukende drums en een rollende baslijnen – zoals Dinosaur Jr op hun geduchtst. Zanger/gitarist Zach Stephenson klinkt tegenwoordig als een gerijpte muzikant, verrijkt door met nieuwe perspectieven.

Gerelateerd nieuws