concert: James Oesi in Theater 't Voorhuys op ZONDAG 29 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (James Oesi in Theater 't Voorhuys) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
29 MRT
JAMES OESI 11:00 uur Theater 't Voorhuys, Emmeloord
2020
Hoofdprogramma James Oesi
Toegang 15 euro

EXTRA INFORMATIE

Contrabassist James Oesi (Londen 1988) is sinds zijn komst naar Nederland in 2009 een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Als een van de weinigen richt hij zich op de bas als solo-instrument. Hij speelt zijn soloprogramma’s ook op grote podia zoals het Amsterdams Concertgebouw, Tivoli Vredenburg en de Oosterpoort. Het is fascinerend hoe Oesi solowerken van Bach, Rachmaninov en Beethoven op zijn contrabas vertolkt.