event: Supafly Festival in Paard op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supafly Festival in Paard) verplaatst naar zondag 18 september 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 SEP
SUPAFLY FESTIVAL Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021

EXTRA INFORMATIE

There is a knew kid in town! Maak kennis met SUPAFLY FESTIVAL. Het cross-over festival dat hokjesdenken overstijgt en diep geworteld ligt in neo-soul/ R&B/ hiphop/ jazz. Verwacht een muzikaal kleurpalet met smaakmakers binnen het genre, zowel upcoming acts als gevestigde namen. Voor de eerste editie louter namen van eigen bodem, tevens stuk voor stuk artiesten met internationale allure en een achterban tot ver voorbij onze landsgrenzen en zeker geen vreemden bij Red Bull Music en COLORS.

Op 17 september zijn de Grote Zaal en Kleine zaal van PAARD een broeiende smeltkroes zoals je die wellicht kent van de Darling op North Sea Jazz of tijdens KLEAR. Zet je schrap voor het zorgvuldig samengestelde programma van SUPAFLY FESTIVAL waarin de tijdsgeest van vandaag hoogtij viert. Dit is speciaal voor alle ontdekkers en avontuurlijke luisteraars! Dit is the future of soul!