event: Supafly Festival in Paard op ZONDAG 18 SEPTEMBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supafly Festival in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
18 SEP
SUPAFLY FESTIVAL Grote Zaal Paard, Den Haag
2022

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 17 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 18 september 2022.

EXTRA INFORMATIE

There is a knew kid in town! Maak kennis met SUPAFLY FESTIVAL. Het cross-over festival dat hokjesdenken overstijgt en diep geworteld ligt in neo-soul/ R&B/ hiphop/ jazz. Verwacht een muzikaal kleurpalet met smaakmakers binnen het genre, zowel upcoming acts als gevestigde namen. Voor de eerste editie louter namen van eigen bodem, tevens stuk voor stuk artiesten met internationale allure en een achterban tot ver voorbij onze landsgrenzen en zeker geen vreemden bij Red Bull Music en COLORS.

Op 17 september zijn de Grote Zaal en Kleine zaal van PAARD een broeiende smeltkroes zoals je die wellicht kent van de Darling op North Sea Jazz of tijdens KLEAR. Zet je schrap voor het zorgvuldig samengestelde programma van SUPAFLY FESTIVAL waarin de tijdsgeest van vandaag hoogtij viert. Dit is speciaal voor alle ontdekkers en avontuurlijke luisteraars! Dit is the future of soul!