concert: Wet/Works in Merleyn op VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wet/Works in Merleyn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
26 AUG
WET/WORKS 20:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Minimal house is een genre dat op dit moment in onze stad nog niet echt een plek heeft, maar dat zeker bij een stad als Nijmegen thuishoort. Typerend voor deze sound zijn de funky basslines, groovy drums, en fijne geluidjes. Alles voor een feel-good avond dus.

Artiesten die aan de frontlinie staan voor deze sound zijn onder andere: DJOKO, Chris Stussy, Artmann & Toman. Naast deze sound op de kaart zetten in Nijmegen, willen we ook lokale artiesten die in deze sound actief zijn een podium bieden. De DJ’s die de avond in goed vaarwater zullen leiden zijn lokale helden: DJ Trovão, Grøøve Brøthers, Gillmore, Sêbà en hebben we KAAN uit Eindhoven. De avond zal worden afgesloten met het Wet/Works Team, bestaande uit Querry Veldt, Zjord, Nowt & Tha Mauritz. Benieuwd naar dit avontuur? Spring dan aan boord en laat deze stevige grooves je meenemen naar diepere wateren!