concert: Ozark Henry in Doornroosje op DONDERDAG 11 MEI 2023

  • Ozark Henry
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk
  • Ozark Henry
    Crammerock 2012
    © Damon De Backer
DO.
11 MEI
OZARK HENRY Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Ozark Henry

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 mei 2023.
Dat is 513 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ozark Henry in Doornroosje
DEZE Ozark Henry TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 11 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Ozark Henry is één van de vele alter ego’s van de Belgische artiest Piet Goddaer. Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als één van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met groot succes muziek geproduceerd die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek.

Als Ozark Henry staat hij ondertussen al meer dan 25 jaar op de grootste podia in binnen- en buitenland en ook in de studio kent hij blindelings zijn weg. Zo goed zelfs dat hij de grenzen van wat geluid met ons doet verder wil aftasten.

Al meer dan vijf jaar werkt hij aan immersive sound of 3D-geluid waarbij de luisteraar ondergedompeld wordt in een sensationele muzikale ervaring. Wat maakt immersive sound zo bijzonder? Wat doet het met ons lichaam en zal onze muziekbeleving er in de toekomst helemaal anders uitzien? Dat zijn vragen die Ozark Henry bezighoudt.

Foto's van Ozark Henry

Foto Ozark Henry te Ozark Henry - 16/01 - Paard van Troje Foto Ozark Henry te Ozark Henry - 24/05 - Hedon Foto Ozark Henry te Ozark Henry - 17/10 - Tivoli Foto Ozark Henry te Ozark Henry - 24/05 - Hedon Foto Ozark Henry te Ozark Henry - 17/10 - Tivoli Foto Ozark Henry te Eurosonic 2007
 
Bekijk alle 93 foto's van Ozark Henry

Gerelateerd nieuws