concert: Rock Circus Talent Tour in Willem Twee poppodium op VRIJDAG 26 MEI 2023

VR.
26 MEI
ROCK CIRCUS TALENT TOUR Grote zaal, 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2023

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 mei 2023.
Dat is 403 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rock Circus Talent Tour in Willem Twee poppodium
DEZE Rock Circus Talent Tour TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 26 mei
Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Wil jij spelen op het grootste indoor rock- en metalfestival van de wereld? Voor The Rock Circus zijn we op zoek naar nieuw talent dat op onze Talent Stage gaat spelen. The Rock Circus gaat dit voorjaar op tour door Nederland. In 10 provincies vindt er een Heavy Band Battle plaats en elke de winnaar krijgt een plek op onze Talent Stage.

Wordt jouw band als winnaar gekozen? Dan verdient de band ook nog een workshop met iemand uit de muziekindustrie om jullie op weg te helpen naar het festival en verder. Op de Talent Stage van The Rock Circus spelen de winnaars opnieuw voor een jury. De winnaar van deze band battle speelt in 2024 op het grote podium van The Rock Circus.

The Rock Circus
The Rock Circus is een nieuw rock/metalfestival dat plaatsvindt van 3 tot 5 november 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch. Voorafgaand aan The Rock Circus 2023 vindt The Rock Circus Talent Tour plaats, een talententraject en wedstrijd voor Nederlandse rock- en metalbands uit. Tien podia uit tien Nederlandse provincies scouten rock- en metalbands in hun eigen provincie om hen de kans te geven om op het festival te spelen. The Rock Circus Talent Tour wordt eens per twee jaar georganiseerd.