concert: Modder in Merleyn op DONDERDAG 25 JANUARI 2024

DO.
25 JAN
MODDER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Modder
Voorprogramma Onhou

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 januari 2024.
Dat is 226 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Modder in Merleyn
DEZE Modder TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 25 jan
Merleyn, Nijmegen
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Een heuse Lay Bare Recordings label avond vandaag met het Belgische Modder en Onhou uit Groningen. En een stevig affiche evenzeer, want beide bands opereren in de duistere uithoeken van de doom en sludge metal. Voor Modder tevens de presentatie van hun splinternieuwe album.

De 5 koppige instrumentale sludge & doom formatie Modder uit Gent weet wel wat over gitaarriffs. Donkere baslijnen, stuwende drums, industriële samples, synthesizers en riffs vormen de basis van de band, die een unieke sound hebben weten te creëren binnen de sludge-scene. In 2020 bracht Modder hun debuut EP ‘Mudslinger’, die het best omschreven kan worden als een 21-minuten durend riff-festijn. Na deze eerste release volgde de gelijknamige EP ‘Modder’ in 2021. Eind dit jaar verschijnt dan eindelijk het eerste volwaardige album ‘The Great Liberation Through Hearing’. De muziek van Groningse band Onhou is meedogenloos en verplettert alles wat op zijn pad komt. Een must voor fans van langgerekte post-metal nummers met desolate riffs, beukende drums, huiveringwekkende synths en nihilistische teksten.

Foto's van Modder , Onhou

Foto Modder te Sniester Festival 2024 Foto Modder te Sniester Festival 2024 Foto Modder te Sniester Festival 2024 Foto Modder te Sniester Festival 2024
 
Bekijk alle 4 foto's van Modder

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest