concert: Disney in concert in Ziggo Dome op ZATERDAG 04 JANUARI 2025

  • Maurice Luttikhuis
    Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
  • Maurice Luttikhuis
    Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
ZA.
04 JAN
DISNEY IN CONCERT 12:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Maurice Luttikhuis
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Disney in concert in Ziggo Dome
Tickets Disney in concert:
Weet waar je koopt!
za 04 jan
Ziggo Dome, Amsterdam

EXTRA INFORMATIE

Tijdens Disney 100 in Concert worden de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire ten gehore gebracht door de beste artiesten, onder begeleiding van een symfonieorkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. De filmscenes worden vertoond op een groot scherm en samen met een lichtshow worden de bezoekers meegenomen in de magische wereld van Disney. Hits uit onder andere Disney’s The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Tijdens de show zal er een mix zijn van Engelse en Nederlandse nummers uit de Disney klassiekers. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van het 100-jarig bestaan van Disney en ontbreken dan ook niet in deze line-up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Disney in concert in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Maurice Luttikhuis

Foto Maurice Luttikhuis te Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome Foto Maurice Luttikhuis te Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome Foto Maurice Luttikhuis te Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 3 foto's van Maurice Luttikhuis