concert: Future Palace in Melkweg op ZATERDAG 07 DECEMBER 2024

  • Future Palace
    Electric Callboy - 28/02 - 013
    © Nonja de Roo
  • Future Palace
    Electric Callboy - 28/02 - 013
    © Nonja de Roo
ZA.
07 DEC
FUTURE PALACE OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Future Palace
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Future Palace in Melkweg
Tickets Future Palace:
Weet waar je koopt!
za 07 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 19,55

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Voor de Duitse posthardcore band Future Palace was 2023 nog maar het begin. De band, bestaande uit zangeres Maria Lessing, gitarist Manuel Kohlert en drummer Johannes Frenzel, werd in 2018 opgericht en sindsdien hebben ze twee albums uitgebracht. Hun meest recente album ‘Run’ verscheen in 2022 en mixt posthardcore en elektronica met catchy hooks, de brute screams van Maria Lessing en teksten die kwetsbare onderwerpen raken. De band ging al eerder op tour met Electric Callboy en na de release van hun album ‘Run’ volgde een headline tour die een uitzonderlijk succes was voor de band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Future Palace in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Future Palace

Foto Future Palace te Electric Callboy - 28/02 - 013 Foto Future Palace te Electric Callboy - 28/02 - 013 Foto Future Palace te Electric Callboy - 28/02 - 013
 
Bekijk alle 3 foto's van Future Palace

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals