concert: Peter Faber Zingt in CHV Noordkade op ZATERDAG 13 JULI 2024

ZA.
13 JUL
PETER FABER ZINGT Café De Afzakkerij, 14:00 uur CHV Noordkade, Veghel
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Wat u ook voor maritieme plannen heeft, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Accordeonist-ter-Zee Peter Faber u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés op Katendrecht, door ongure Rotterdamse havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug.

Een Accordeonist-ter-Zee Eerste Klasse kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Terwijl de wind langs de masten giert, beweegt hij zich akoestisch zingend en spelend door het publiek. Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in CHV Noordkade in Veghel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van CHV Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Faber Zingt in CHV Noordkade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]