concert: Tora in Melkweg op ZONDAG 06 OKTOBER 2024

ZO.
06 OKT
TORA OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Tora
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tora in Melkweg
Tickets Tora:
Weet waar je koopt!
zo 06 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 21,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Australische synthpopband Tora werd in 2013 opgericht en trekt sindsdien luisteraars aan over de hele wereld met hun unieke mix van live instrumenten en elektronische producties. Hun debuutalbum ‘Take A Rest’ met het nummer ‘Too Much’, dat vandaag de dag meer dan 49 miljoen streams heeft op Spotify, kwam in 2017 uit en werd later opgevolgd door albums in 2019 en 2021.

In februari 2024 verscheen ‘Jigglypuff’, Tora's eerste release van het jaar en misschien wel meest upbeat nummer tot nu toe. Met een mix van grooves, synth en intieme vocalen is het nummer een frisse nieuwe toevoeging aan Tora’s discografie. Het nummer werd in maart opgevolgd door hun nieuwste single ‘Storm’, die ze op zondag 6 oktober live komen laten horen tijdens hun show in onze OZ!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 26 april 2024 09:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tora in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten