concert: Voltage in Gigant op ZATERDAG 07 DECEMBER 2024

  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
ZA.
07 DEC
VOLTAGE Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Voltage
Toegang €19

EXTRA INFORMATIE

Voltage komt op 7 december met hun nieuwe plaat Fortunes & Willows naar GIGANT!

De Nederlandse roots-rockband Voltage maakt stevige southern rock, americana en country, gespeeld met een passie alsof elk optreden hun laatste is. Frontman Dave Vermeulen en zijn mannen lieten zich op hun eerste twee albums inspireren door seventiesrockers als Status Quo, ZZ Top en AC/DC, daarna deden ook americana en country hun intrede in het bandgeluid. Met Fortunes & Willows presenteren ze een levensverhaal gevat in een drieluik: hoe was je opvoeding, wat neem je daarvan mee en wat geef je door aan je nabestaanden. De recht voor z’n raap-songs verrassen op plaat en geven héél veel zin in de show op 7 december.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Voltage in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Voltage

Foto Voltage te Bierpop 2017 Foto Voltage te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag Foto Voltage te Huntenpop 2023 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017 Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater
 
Bekijk alle 23 foto's van Voltage

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws