concert: De essentie van het pianotrio in Muziekgebouw aan 't IJ op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

ZA.
26 OKT
DE ESSENTIE VAN HET PIANOTRIO 20:15 uur Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Van Baerle Trio
Toegang € 33,00 – € 41,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Nieuw werk van Rob Zuidam en geliefde trio’s

Het Van Baerle Trio ‘speelt met een moeiteloosheid en speelvreugde die verbazingwekkend is’, schreef de Süddeutsche Zeitung al in 2014. Inmiddels bestaat het ensemble in 2024 twintig jaar en staan de drie musici zowel samen als solistisch aan de absolute top. Het gezelschap laat in het Muziekgebouw de essentie van het pianotrio horen in geliefde werken van Haydn en Schumann. Met een nieuwe compositie van Rob Zuidam en de laatste stukken van de vroegtijdig overleden Franse componiste Lili Boulanger, laat het Van Baerle Trio horen dat er buiten de gebaande paden veel is te ontdekken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De essentie van het pianotrio in Muziekgebouw aan 't IJ plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]