concert: Hollow Coves in Openluchttheater De Goffert op DONDERDAG 05 SEPTEMBER 2024

  • Hollow Coves
    Pukkelpop 2022 - vrijdag
    © Linde Dorenbos
  • Hollow Coves
    Pukkelpop 2022 - vrijdag
    © Linde Dorenbos
DO.
05 SEP
HOLLOW COVES 20:15 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Hollow Coves
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hollow Coves in Openluchttheater De Goffert
Tickets Hollow Coves:
Weet waar je koopt!
do 05 sep
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 29,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Australische Hollow Coves maakt intieme indie folk. Het duo ademt positiviteit in hun muziek met oprechte teksten, opbeurende melodieën en warme vocalen.

De mannen van Hollow Caves hebben hun thuisbasis aan de Gold Coast, hét surfparadijs van Australie. De invloed van de adembenemende stranden en ontspannen levensstijl van die regio is in de muziek nooit ver weg Met hun debuutplaat ‘Moments’ heeft het duo al veel indruk gemaakt. Het nieuwe album ‘Nothing To Lose’ is een mooi vervolg met een verzameling prachtige popnummers.
Na een show in Doornroosje in 2022 komt Hollow Coves terug naar Nijmegen voor een show in Openluchttheater De Goffert. Een aanrader voor liefhebbers van Angus & Julia Stone, Ben Howard, Justin Nozuka, The Paper Kites en Bon Iver.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hollow Coves in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Hollow Coves

Foto Hollow Coves te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Hollow Coves te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Hollow Coves te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Hollow Coves te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Hollow Coves te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord Foto Hollow Coves te Pukkelpop 2022 - vrijdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Hollow Coves

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws