concert: Cola in EKKO op WOENSDAG 13 NOVEMBER 2024

WO.
13 NOV
COLA 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Cola
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cola in EKKO
Tickets Cola:
Weet waar je koopt!
wo 13 nov
EKKO, Utrecht
€ 16,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als bands besluiten uit elkaar te gaan is het altijd nog maar de vraag wat er daarna gaat gebeuren, maar op het afzwaaien van de postpunkband Ought lag er vrijwel direct een antwoord klaar: Cola. En het is een verdraaid sterk antwoord ook, want het trio uit Montreal heeft in korte tijd veel aandacht weten te vergaren met hun jangly postpunk onder aanvoering van de karakteristieke praatzang van Tim Darcy. Nu nog hoekiger en to the point, zoals te horen is op het goed ontvangen debuutalbum ‘Deep in View’. In de zomer van 2024 wordt de opvolger van Cola verwacht, waarmee ze deze winter EKKO subtiel komen wakker schudden.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cola in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe willen