concert: Wand in EKKO op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024

  • Wand
    Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Wand
    Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
23 NOV
WAND 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Wand
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wand in EKKO
Tickets Wand:
Weet waar je koopt!
za 23 nov
EKKO, Utrecht
€ 17,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Fuzzy garagerock van de bovenste plank aangevuld met de nodige psychedelische invloeden, dat is waar Wand al tien jaar lang zo om wordt gewaardeerd. Hun debuut uit 2014 werd geproduceerd door garagerockheld Ty Segall en op de albums daarna waren nog veel metal en grunge-invloeden te horen, maar de band ontwikkelde zich door de jaren heen meer richting een gelaagd indierockgeluid. Nu komt de band met het nieuwe album ‘Vertigo’, dat een centrale rol zal spelen in hun optredens vol energie en waanzin. Een overvolle najaarstour is op komst, en gelukkig slaan ze Utrecht daarbij zeker niet over.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wand in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Wand

Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Wand

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen