concert: Nick Drake - Remembered For A While in Fluor op WOENSDAG 27 NOVEMBER 2024

WO.
27 NOV
NICK DRAKE - REMEMBERED FOR A WHILE Grote Zaal, 20:00 uur Fluor, Amersfoort
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nick Drake - Remembered For A While in Fluor
Tickets Nick Drake - Remembered For A While:
Weet waar je koopt!
wo 27 nov
Fluor, Amersfoort
€ 26,75

EXTRA INFORMATIE

Weinig woorden zo profetisch als die uit het nummer Fruit Tree: “Forgotten while you’re here, Remembered for a while”. Nick Drake schreef deze zinnen niet lang voor zijn jonge overlijden in 1974, nu bijna 50 jaar geleden. Op een zucht gestrand van de 27 Club was deze muzikant bij leven even onbekend als briljant en zijn eerste decennia in het hiernamaals voorspelden een bijna volledige vergetelheid. Bij het ontluiken van de 21ste eeuw ontstond er echter een herinneringsgolf die Nick Drake tot een icoon verhief.

De betreurde jongeman (die nu 75 jaar oud zou zijn) kan anno 2024 onder andere Elton John, Bon Iver, Beck en Jose Gonzalez tot zijn immer groeiende schare fans rekenen en drukte postuum zijn stempel op muziek van REM, Norah Jones en Elliot Smith.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Fluor in Amersfoort. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Fluor in Amersfoort? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nick Drake - Remembered For A While in Fluor plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]