concert: David Eugene Edwards in De Vegafabriek op WOENSDAG 14 AUGUSTUS 2024

  • David Eugene Edwards
    David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live
  • David Eugene Edwards
    David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live
WO.
14 AUG
DAVID EUGENE EDWARDS 20:30 uur De Vegafabriek, Nijeveen
2024
Hoofdprogramma David Eugene Edwards
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets David Eugene Edwards in De Vegafabriek
Tickets David Eugene Edwards:
Weet waar je koopt!
wo 14 aug
De Vegafabriek, Nijeveen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

David Eugene Edwards komt spelen in De Kaashal. Dat is wat de Muziekcoöperatie Meppel x de Vegafabriek betreft Gróót Nieuws! De bezwerende zanger komt op woensdag 14 augustus vanuit Denver, Colorado, naar Kolderveen. Het is de enige Nederlandse show van deze Europese tour.

David Eugene Edwards, die na het uiteenvallen van 16 Horsepower, verder ging onder de naam Wovenhand, treedt tegenwoordig onder zijn eigen naam op. Zijn muziek blijft echter even ongrijpbaar en onpeilbaar diep. Met zijn banjo en gitaar schildert hij een mystiek landschap dat bevolkt wordt door vale paarden, gitzwarte raven, bijbelse figuren en Griekse goden. Bloedstollende songs, met sporen van Joy Division en The Gun Club, maar ook van Johnny Cash en oeroude folksongs uit de Appalachen. Edwards speelt ze live met de betovering van een sjamaan en de overtuiging van een prediker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Vegafabriek in Nijeveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Vegafabriek in Nijeveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat David Eugene Edwards in De Vegafabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van David Eugene Edwards

Foto David Eugene Edwards te Heartland Festival 2024 Foto David Eugene Edwards te David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live Foto David Eugene Edwards te David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live Foto David Eugene Edwards te Heartland Festival 2024 Foto David Eugene Edwards te David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live Foto David Eugene Edwards te David Eugene Edwards - 24/04 - Luxor Live
 
Bekijk alle 9 foto's van David Eugene Edwards

Gerelateerd nieuws