concert: Delilah Bon in EKKO op ZATERDAG 05 OKTOBER 2024

ZA.
05 OKT
DELILAH BON 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Delilah Bon
Voorprogramma Halflives
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Delilah Bon in EKKO
Tickets Delilah Bon:
Weet waar je koopt!
za 05 okt
EKKO, Utrecht
€ 17,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Excentriek, moedig en genre-overschrijdend. De Britse Delilah Bon staat bekend om haar krachtige muziek en eigenzinnige geluid met invloeden van punkrap, Y2K hip-hop en 90’s rap-metal. Haar muziek met felle teksten en vrouwelijke woede noemt ze ‘Brat Punk’ en dient als empowering anthem voor de queer-community. In september 2024 wordt haar langverwachte album gelanceerd, waarvan eerder dit jaar al de veelbelovende single ‘Evil, Hate, Filled Female’ uitkwam. Op dit album weeft ze opnieuw speelse lyrische hiphop en rauwe riot grrrl-punk moeiteloos samen. Met haar gedurfde persoonlijkheid en grensverleggende geluid belooft Delilah Bon het publiek van EKKO omver te blazen komende nazomer.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Delilah Bon in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Delilah Bon , Halflives

Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024 Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024 Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024 Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024 Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024 Foto Delilah Bon te Metropolis Festival 2024
 
Bekijk alle 6 foto's van Delilah Bon