concert: Douwe Bob in AFAS Live op VRIJDAG 16 MEI 2025

  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
16 MEI
DOUWE BOB Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Douwe Bob
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Douwe Bob in AFAS Live
Tickets Douwe Bob:
Weet waar je koopt!
vr 16 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) verscheen op Valentijnsdag 2024 het zesde album, een echte pop plaat: Where Did All The Cool Kids Go? Met daarop de hits This World Is Our Home en Nothing To Lose die beiden de hitlijsten en de radio domineerde. Het album, geschreven met Stijn Van Dalen en producer Gordon Groothedde, gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Douwe Bob in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Foto Douwe Bob te Concert at Sea 2016 - Vrijdag Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool
 
Bekijk alle 305 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws