concert: Jann in Melkweg op WOENSDAG 30 OKTOBER 2024

  • Jann
    Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
    © Serge Hasperhoven
  • Jann
    Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
    © Serge Hasperhoven
WO.
30 OKT
JANN Max, 18:45 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Jann
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jann in Melkweg
Tickets Jann:
Weet waar je koopt!
wo 30 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 21,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De 25-jarige Poolse zanger Jann maakt, ondanks zijn klassieke opleiding en tijd bij de Nationale Opera in Warschau, pophits waar een indrukwekkend aantal luisteraars en toegewijde fans over de hele wereld naar luisteren. Na het succes van zijn debuutsingle ‘Do you wanna come over’ in 2021, bracht hij begin 2022 zijn eerste EP ‘POWER’ uit en later in het jaar de single ‘Gladiator’, die al snel veel positieve reacties ontving. Begin 2024 begon Jann aan zijn eerste internationale headlinetour en kort daarna tourde hij met zangeres Madison Beer. Dit najaar begint de zanger aan zijn Europese solotour, met onder andere een show in de Melkweg op woensdag 30 oktober 2024!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 24 mei 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jann in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jann

Foto Jann te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Jann te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Jann te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Jann te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Jann te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Jann