concert: JC Stewart in Melkweg op ZONDAG 29 SEPTEMBER 2024

  • JC Stewart
    JC Stewart - 02/06 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • JC Stewart
    JC Stewart - 02/06 - Melkweg
    © Eva Ruiten
ZO.
29 SEP
JC STEWART OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma JC Stewart
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets JC Stewart in Melkweg
Tickets JC Stewart:
Weet waar je koopt!
zo 29 sep
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Popsensatie John Callum Stewart, ook wel bekend als JC Stewart, maakt nummers met intieme en emotionele teksten die hij in de studio omtovert tot ware pophits. De zanger ging in 2020 viral, nadat Jennifer Aniston de video van zijn cover van het nummer 'I'll Be There For You' op haar Instagram story had geplaatst. Sindsdien trad hij over de hele wereld op, werkte hij samen met artiesten als Niall Horan, Tom Odell en Lewis Capaldi en bracht hij verschillende albums en singles uit. In 2022 maakte de zanger zijn Melkwegdebuut, en op zondag 29 september 2024 keert hij terug met een show in onze OZ!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JC Stewart in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van JC Stewart

Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te Barn on the Farm 2019 - Zondag Foto JC Stewart te Barn on the Farm 2019 - Zondag Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te Joker Out - 20/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 18 foto's van JC Stewart