concert: Rondé in Openluchttheater De Goffert op DONDERDAG 04 JULI 2024

  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
DO.
04 JUL
RONDÉ 20:15 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Rondé
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rondé in Openluchttheater De Goffert
Tickets Rondé:
Weet waar je koopt!
do 04 jul
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 28,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. Dat RONDÉ na 9 jaar nog steeds een popgroep is om rekening mee te houden, blijkt uit de reeks singles ‘Hard To Say Goodbye’, ‘Love Myself’ ‘Bright Eyes’ & ‘Break My Heart’.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rondé in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rondé

Foto Rondé te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Rondé te Schollenpop 2015 Foto Rondé te Rondé - 17/12 - Paradiso Foto Rondé te 538 Koningsdag 2023 Foto Rondé te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Rondé te Concert At Sea 2015
 
Bekijk alle 254 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws