event: Jort Kelder En Fré Hooft Van Huysduynen - Rat Van Fortuin in Stadsschouwburg Groningen op DINSDAG 22 OKTOBER 2024 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jort Kelder En Fré Hooft Van Huysduynen - Rat Van Fortuin in Stadsschouwburg Groningen) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
22 OKT
JORT KELDER EN FRÉ HOOFT VAN HUYSDUYNEN - RAT VAN FORTUIN 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
Toegang prijs van: € 13,00
prijs tot: € 25,50

EXTRA INFORMATIE

Ogenschijnlijk hebben journalist/presentator Jort Kelder en theatermaker/coach Fré Hooft van Huysduynen niets gemeen. Hij, het kapitalistenknaapje dat niet uitgepraat raakt over geld en status. Zij, de wijsheidzoeker die mensen tracht te katapulteren naar hun volle geluk. Eén ding delen ze: liefde voor het onaangepaste en een drang naar vrijheid.Muzikale, interactieve zelfhulpshowOp de bühne verhaalt Jort beeldend over de grote verworvenheden en schelmenstreken van het kapitalisme. Dank u zeer, heer Kelder, knipoogt Fré, maar wat kopen we nou eigenlijk voor deze bullshit? Is er ook nog zoiets als medemenselijkheid, zelfbevrijding, ja verlossing? In de muzikale, interactieve zelfhulpshow Rat van Fortuin schuren deze twee tektonische platen langs elkaar en smelten uiteindelijk samen met hun publiek. Verlicht en bevrijd! Iedereen die deze avond heeft volgehouden, wordt de volgende ochtend als een ander mens wakker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!