concert: Lapa Loca plays Aretha & Clapton in Heyhoef-Backstage op ZONDAG 15 SEPTEMBER 2024

ZO.
15 SEP
LAPA LOCA PLAYS ARETHA & CLAPTON 15:30 uur Heyhoef-Backstage, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Lapa Loca
Toegang € 8,50

EXTRA INFORMATIE

Lapa Loca komt met een dubbele Tribute show naar Heyhoef-Backstage
‘Best of….Aretha meets Clapton’
Lapa Loca heeft 2 knallende festivalsets in elkaar gezet van haar bestaande tributes, eentje van Aretha Franklin en eentje van Eric Clapton. Kom en beleef deze ‘Best of’ editie met soul- en bluespareltjes uit de vorige eeuw.
Lapa Loca speelde tijdens de corona lockdown al bij Heyhoef-Backstage. Zij speelden toen voor een nagenoeg lege zaal een streaming concert met enkel wat vrijwilligers aanwezig in de zaal….. die vervolgens helemaal uit hun bol gingen! Alle reden om deze super toffe band een keer uit te nodigen voor een echt concert met enthousiast publiek er bij.

De band bestaat uit zangeres Linda Kessels, gitarist Frits Appel (gitaar), Wimar Vegers (zang, gitaar), Ernst Heuperman (bas), Mark Boogaers (drum), Harrie Damen (sax), Marjoleine Melis (zang)

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Heyhoef-Backstage in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Heyhoef-Backstage in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lapa Loca plays Aretha & Clapton in Heyhoef-Backstage plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]