concert: Cobra the Impaler in Melkweg op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  • Cobra the Impaler
    Helldorado 2022
    © Dave van Hout
ZA.
21 SEP
COBRA THE IMPALER Upstairs, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Cobra the Impaler
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cobra the Impaler in Melkweg
Tickets Cobra the Impaler:
Weet waar je koopt!
za 21 sep
Melkweg, Amsterdam
€ 17,25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Geboren uit een diepe wens om metal te combineren met pakkende visuals, kwam Cobra The Impaler in 2021 op in de scène met hun debuutalbum ‘Colossal Gods’, waarop de heldendaden van monsterlijke helden en sluwe goden op stijgende hooks en melodieën werden verteld. Na het bestormen van de festivalpodia van Hellfest, Brutal Assault, Dynamo Metalfest, Alcatraz en meer, komt de band dit jaar met nieuw werk! Op 31 mei 2024 brengen ze hun tweede studioalbum ‘Karma Collision’ uit - een verzameling zware anthems met pakkende hooks en opzwepende refreinen. Op het album worden de kleuren dieper en wordt het plot dikker als de band zich wendt tot een meer complexe manier van het schrijven van nummers. Van de beukende gitaren op ‘The Fountain’ tot het dubbele drumwerk op ‘Magnetic Hex’, Karma Collision blijft je verassen!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 23 mei 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cobra the Impaler in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cobra the Impaler

Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2022, dag 2 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1 Foto Cobra the Impaler te Haltpop 2023 Foto Cobra the Impaler te Baroeg Open Air 2024 Foto Cobra the Impaler te Helldorado 2022 Foto Cobra the Impaler te Into The Grave 2023 - dag 1
 
Bekijk alle 17 foto's van Cobra the Impaler

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals