concert: Celeste (FR) in Doornroosje op DONDERDAG 07 NOVEMBER 2024

  • Celeste (FR)
    Milton Nascimento - 21/06 - Paradiso
    © Andrea Roell
DO.
07 NOV
CELESTE (FR) 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Celeste (FR)
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Celeste (FR) in Doornroosje
Tickets Celeste (FR):
Weet waar je koopt!
do 07 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Optredens van Celeste zijn bijzonder en uniek, een lichtshow ontbreekt, alleen een paar rode lampjes op de bandleden sieren het decor voor hun hyperintense en verschroeiende livesets.

In 2017 werd de overvolle kleine zaal aan gort geblazen door deze Fransen tijdens het Soulcrusher festival. Op dat moment moest het album ‘Infidèle(s)’ nog verschijnen. Een weergaloze plaat die het geluid van Celeste perfect tentoon spreidt; bruut, zwaar en hard. Vier jaar later deden ze het kunstje nogmaals, nu op het grote podium van Doornroosje. Het resultaat was hetzelfde. De weergaloze metal ploegde als een bulldozer door de zaal. De hybride van stijlen waarbij hardcore, black, sludge en post metal invloeden bij elkaar komen is dan ook volkomen uniek. Voeg dat samen met een uitmuntende live reputatie en je hebt iets bijzonders te pakken. Ditmaal komt Celeste voor een clubshow naar de kleine zaal van Doornroosje. En dat doen ze met de wetenschap dat een nieuwe plaat onderweg na is na hun laatste album ‘Assassine(s)’.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 23 mei 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Celeste (FR) in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Celeste (FR)

Foto Celeste (FR) te Milton Nascimento - 21/06 - Paradiso Foto Celeste (FR) te Milton Nascimento - 21/06 - Paradiso Foto Celeste (FR) te Milton Nascimento - 21/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Celeste (FR)

Gerelateerd nieuws