concert: Grandmaster Flash in Nobel op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  • Grandmaster Flash
    Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede
    © Anne-Marie Kok
  • Grandmaster Flash
    Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede
    © Anne-Marie Kok
ZA.
21 SEP
GRANDMASTER FLASH Grote Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Grandmaster Flash
Toegang Regular Ticket: € 29,50
Last Minute Ticket (indien beschikbaar): € 31,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Grandmaster Flash, een van de founding fathers van hiphop en de grondlegger van de scratch, neemt zijn publiek mee op een onvergetelijke reis door de hiphopgeschiedenis met zijn legendarische turntable skills tijdens zijn ‘The Birth of a Culture’ tour!

Tijdens deze unieke tour kunnen fans niet alleen luisteren naar, maar ook zien! Grandmaster Flash deelt zijn breaks, scratches en mix skills via een camera die boven hem hangt. Als een ware pionier neemt hij het publiek mee op een audiovisuele reis door de geschiedenis van hiphop, waarbij hij zijn eigen prominente rol benadrukt.

Grandmaster Flash staat bekend om zijn innovatieve dj-technieken, waaronder de Quick Mix Theory die zorgde voor de geboorte van cutting en scratching. Zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de hiphopcultuur is onmiskenbaar en heeft een blijvende invloed gehad op de muziekwereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Grandmaster Flash in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Grandmaster Flash

Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede Foto Grandmaster Flash te Grandmaster Flash - 20/10 - Metropool Enschede
 
Bekijk alle 12 foto's van Grandmaster Flash

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan