concert: Sandra & Jeroen van Veen in De Oosterpoort op VRIJDAG 15 NOVEMBER 2024

VR.
15 NOV
SANDRA & JEROEN VAN VEEN Grote zaal, 20:15 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Sandra & Jeroen van Veen
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sandra & Jeroen van Veen in De Oosterpoort
Tickets Sandra & Jeroen van Veen:
Weet waar je koopt!
vr 15 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 25,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Canto Ostinato is met afstand het populairste klassieke werk van Nederlandse bodem. Het is muziek die levens veranderen, zoals te zien is in de film Over Canto. Niet voor niets staat het stuk al jaren in de top-10 van de NPO Radio 4 Hart en Ziel Lijst, een jaarlijks door luisteraars gekozen selectie van de mooiste driehonderd werken uit de klassieke muziek. Overigens moeten we de term ‘klassiek’ tussen aanhalingstekens plaatsen. Het bijzondere aan Canto Ostinato is dat het altijd een gevarieerd muziekpubliek heeft aangesproken.Tijdens dit concert wordt Canto Ostinato uitgevoerd op twee vleugels door Sandra en Jeroen van Veen, een perfect op elkaar ingespeeld duo dat het werk al vele malen op cd heeft gezet. Het publiek zit in een loungeachtige setting rondom de musici. Live is het een heerlijke ervaring om ontspannen weg te dromen op de meditatieve klanken van Ten Holts meesterwerk. De lichtkleurvariaties tijdens het concert matchen prachtig met de steeds wisselende gevoelens die Sandra en Jeroen vanachter hun vleugels oproepen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sandra & Jeroen van Veen in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws