concert: Mary Gauthier in De Oosterpoort op DINSDAG 19 NOVEMBER 2024

DI.
19 NOV
MARY GAUTHIER Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Mary Gauthier
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mary Gauthier in De Oosterpoort
Tickets Mary Gauthier:
Weet waar je koopt!
di 19 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 21,90

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Mary Gauthier is een van de allerbeste Amerikaanse singer-songwriters. In ‘Saved by a Song’ speelt ze de publieksfavorieten van haar elf studioplaten, vergezeld door gitarist en zangeres Jaimee Harris. Tussendoor leest ze fragmenten voor uit haar gelijknamige boek over haar bewogen leven. Gauthier werd als baby te vondeling gelegd – haar moeder heeft ze nooit gekend – ze verliet als tiener haar pleegouders, raakte dakloos en was verslaafd aan drugs. Als ze op haar 28e in een politiecel belandt voor rijden onder invloed, beseft ze dat het 5 voor 12 is. Ze moét afkicken. Folkmuziek blijkt haar redding. In de jaren erna groeit ze uit tot een van de meest gewaardeerde americana-zangeressen ter wereld, die haar leven verwoordt in krachtige, eerlijke en aangrijpende songs. Bob Dylan is fan, ze maakt een tournee met Willie Nelson en wordt met prijzen overladen. Een gitaar, een flesje water en een barkruk: meer heeft Gauthier niet nodig voor het hartroerende ‘Saved by a Song’.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 20 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mary Gauthier in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws