concert: Kovacs - Catharsis in Stadsschouwburg Groningen op ZONDAG 10 NOVEMBER 2024

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
ZO.
10 NOV
KOVACS - CATHARSIS 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
Hoofdprogramma Kovacs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kovacs - Catharsis in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Kovacs - Catharsis:
Weet waar je koopt!
zo 10 nov
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 7,50 - 29,50

EXTRA INFORMATIE

Sharon Kovacs brak door met hits als ‘My Love’ en ‘Diggin’ en stond kort daarna op festivals als Lowlands, Glastonbury en North Sea Jazz. Haar donkere, rauwe stemgeluid maakte internationaal indruk en riep vergelijkingen op met grootheden als Billie Holiday, Amy Winehouse en Beth Gibbons. Inmiddels zijn we drie albums verder, met ‘Child Of Sin’ als laatste in de rij, een indrukwekkende samenwerking met Rammstein frontman Till Lindemann en de opmaat naar haar nieuwe werk dat ze speelt tijdens dit concert.Voor ‘Catharsis’ ging ze op zoek naar haar higher powers. Voor het eerst zal Kovacs niet alleen haar kunst vocaal uitdragen, maar ook fysiek de toeschouwers overspoelen. Zo creëert ze een louterende, meeslepende performance waarin soul tot de essentie wordt teruggebracht; muziek vanuit de ziel.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 06 juni 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Groningen in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kovacs - Catharsis in Stadsschouwburg Groningen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Paaspop 2019 - Zondag Foto Kovacs te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws