concert: Kokoroko in Doornroosje op DONDERDAG 07 NOVEMBER 2024

DO.
07 NOV
KOKOROKO 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kokoroko in Doornroosje
Tickets Kokoroko:
Weet waar je koopt!
do 07 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

De uit de rijke jazzscene afkomstige Zuid-Londense band staat onder leiding van trompettist Sheila Maurice-Grey die de jonge bandleden (allen afkomstig van verschillende jazzconservatoria in de stad) bij elkaar bracht.
Kokoroko’s muziek klinkt als een moderne variant op de West-Afrikaanse muziek van vroeger geïnspireerd door iconische artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen. De groep bestaat naast bandleider Maurice-Grey uit een vaste saxofonist, trombonist, bassist, gitarist en percussionist en nodigt daarnaast regelmatig bevriende muzikanten uit om hen bij te staan op het podium tijdens hun swingende en energieke liveshows.
Het balletje van Kokoroko begon te rollen toen hun nummer Abusey Junction viraal ging en vervolgens ook verscheen op de Jazz verzamelaar We out Here. Dankzij hun live optredens maakten ze vele vrienden onderweg en in Nijmegen speelden ze al reeds een indrukwekkende show in Stevenskerk (2019) en ook hun optreden op Oranjepop (2022) maakte indruk. Deze zomer zijn ze te zien op Lowlands en daarna weer op eigen kracht in de grote zaal van Doornroosje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kokoroko in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws