concert: Baukraft in EKKO op DONDERDAG 11 JULI 2024

DO.
11 JUL
BAUKRAFT 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Baukraft in EKKO
Tickets Baukraft:
Weet waar je koopt!
do 11 jul
EKKO, Utrecht
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

Baukraft, de driekoppige formatie uit Utrecht, presenteert je elektronische tracks waarin de banaliteit van het leven wordt blootgelegd. Met invloeden uit de pop, hiphop en krügerslap, creëert Baukraft een complete muzikale ervaring. Sam en Jorik begonnen in 2015 hun muzikale samenwerking, maar de echte geboorte van Baukraft vond plaats in 2019, toen Brian zich bij de band voegde. Als technisch en creatief brein tilde hij Baukraft naar een hoger niveau. Vanaf dat moment ontstonden de nummers in een razend tempo, met inmiddels meer dan 15 liedjes en zeven videoclips als resultaat. Hoogtepunten zoals ‘Wiskunde’, ‘Kibbeling’ en natuurlijk ‘Uuuuuuu’, een ode aan onze eigen stadsie, Utrecht, hebben Baukraft op de kaart gezet. Nu is het moment daar: Baukraft komt met een album!
Support: BoterBoter
BoterBoter is Utrechts eigen synther-songwriter: Nederlandstalige electropunk doordrenkt van absurdisme en poëzie. BoterBoter neemt een gulzige slok van ons vreemde bestaan om vervolgens zijn verbeteringsysteem te tonen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Baukraft in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]