concert: Kevin Morby in De Oosterpoort op DINSDAG 12 NOVEMBER 2024

  • Kevin Morby
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
12 NOV
KEVIN MORBY Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Kevin Morby
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kevin Morby in De Oosterpoort
Tickets Kevin Morby:
Weet waar je koopt!
di 12 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 26,20

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Kevin Morby is een productieve artiest. Sinds zijn debuut in 2013 bracht hij al negen albums uit. Kevin Morby zette zijn eerste stappen in de muziek als bassist van Woods en zanger/gitarist van garagerockband The Babies. Zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling toen hij platen begon uit te brengen onder eigen naam.Met zijn album This is A Photograph uit 2021 heeft Morby bewezen dat hij op een krachtige en levendige manier het leven, de tijd en sterfelijkheid kan beschrijven. Maar zulke grote en zware thema’s vragen om een vervolgplaat en die komt er. Met More Photographs (2023) keert Morby terug met nieuwe wijsheden en ideeën. Ondersteund door zijn welbekende looping callbacks, pakt hij de negen tracks – drie herbewerkingen en zes gloednieuwe songs – in en bewijst hij wederom een fantastische hedendaagse songwriter te zijn. More Photographs is zowel een prequel, een vervolg als een primer op zijn toch al rijke oeuvre.Zijn albums zijn stuk voor stuk meesterwerkjes waarmee fans van zowel Bob Dylan, Leonard Cohen en Bill Callahan alsook die van Big Thief, Iron & Wine en Courtney Barnett op hun wenken bediend worden.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op maandag 03 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kevin Morby in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kevin Morby

Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Kevin Morby

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen