concert: AmenRa in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 28 MAART 2025

  • AmenRa
    Fortarock 2013
VR.
28 MRT
AMENRA Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2025
Hoofdprogramma AmenRa

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Voet vooruit, stomp in de maag, trap op de adem. Elk concert neemt je mee op een muzikale trip die je omverblaast en emoties bovenhaalt waarvan je niet wist dat ze bestonden. Met charismatische frontman Colin H. van Eeckhout als lijm voor de Church Of Ra volgers en als leider op het eigenzinnige pad dat de band de afgelopen jaren uittekende. De kracht van hun post-doom metal brengt Amenra al jaren naar de grootste podia ter wereld, waaronder vorig jaar ook op Rock Werchter met een indrukwekkend optreden in The Barn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AmenRa in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van AmenRa

Foto AmenRa te Best Kept Secret 2022 - zondag Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te State-X New Forms 2013 - Dag 1 Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 33 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws