concert: Sam Tompkins in Melkweg op ZONDAG 01 DECEMBER 2024

  • Sam Tompkins
    The Kid LAROI - 11/04 - AFAS Live
    © Nonja de Roo
ZO.
01 DEC
SAM TOMPKINS Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Sam Tompkins
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sam Tompkins in Melkweg
Tickets Sam Tompkins:
Weet waar je koopt!
zo 01 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75 - 91,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Britse zanger Sam Tompkins was jarenlang straatmuzikant in zijn woonplaats Brighton, voordat hij een platencontract met het gerenommeerde platenlabel Island Records binnenhaalde. Dit alles had hij te danken aan zijn grote doorbraak via YouTube. Hier postte hij zijn cover van Drake’s 'Hold On We're Going Home', waar hij een grote viral hit mee scoorde en het grote publiek kennismaakte met zijn bijzondere stem en edgy popgeluid bomvol invloeden van r&b en hiphop. In april bracht de zanger zijn single ‘numb’ uit, wat een voorproefje is van zijn debuutalbum ‘hi, my name is insecure’ dat op 26 juli zal verschijnen. Op zondag 1 december 2024 staat de zanger in onze MAX. Mis het niet!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 07 juni 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sam Tompkins in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sam Tompkins

Foto Sam Tompkins te The Kid LAROI - 11/04 - AFAS Live Foto Sam Tompkins te The Kid LAROI - 11/04 - AFAS Live Foto Sam Tompkins te The Kid LAROI - 11/04 - AFAS Live
 
Bekijk alle 3 foto's van Sam Tompkins