concert: The Billy Joel Experience - The Greatest Hits in Concert in Schouwburg De Kring op WOENSDAG 02 OKTOBER 2024

WO.
02 OKT
THE BILLY JOEL EXPERIENCE - THE GREATEST HITS IN CONCERT 20:00 uur Schouwburg De Kring, Roosendaal
2024
Hoofdprogramma The Billy Joel Experience

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Achttien keer stond Billy Joel met een single in de Nederlandse hitparade! ‘Piano Man’, ‘She’s Always A Woman’, ‘Uptown Girl’, ‘Goodnight Saigon’ en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld. Goed idee om om dat indrukwekkende lijstje heen een nieuwe theatershow vorm te geven, vonden de mannen van The Billy Joel Experience.

Na de ambitieuze ‘The Album Tour’ waarmee de tribute act in seizoen 23/24 in meer dan zestig theaterzalen bijzonder hoge ogen gooide en prachtige recensies verdiende, leek het de band tijd om een setlist samen te stellen die “één groot feest der herkenning vormt”, aldus Alexander Broussard, bandleider, zanger en pianist van de groep.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg De Kring in Roosendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Billy Joel Experience - The Greatest Hits in Concert in Schouwburg De Kring plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten