concert: Sven Ratzke - We could be heroes in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op VRIJDAG 01 NOVEMBER 2024

VR.
01 NOV
SVEN RATZKE - WE COULD BE HEROES 20:00 uur Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2024
Hoofdprogramma Sven Ratzke

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na het wereldwijde succes van ‘Starman’ duikt zanger en entertainer Sven Ratzke met ‘We could be heroes’ een laatste keer in het magische Bowie-universum. Gewapend met nieuwe zinderende arrangementen en een fenomenale band neemt hij het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt, vol rock en eigenzinnig entertainment. Bowie, zoals de meester het zelf gewaardeerd had.

Als geen ander weet Ratzke op authentieke en virtuoze wijze de nalatenschap van de groten der aarde te vertolken, van David Bowie tot Marlene Dietrich. Met een exclusieve tour in Berlijn, New York en Nederland sluit Ratzke nu het Bowie-tijdperk af. De allerlaatste kans om de show van deze legendarische Bowie-vertolker live te zien!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sven Ratzke - We could be heroes in Theater en Congrescentrum De Hanzehof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals