concert: Bad Nerves in Botanique op WOENSDAG 27 NOVEMBER 2024

  • Bad Nerves
    Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
    © Anne-Marie Kok
  • Bad Nerves
    Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
    © Anne-Marie Kok
WO.
27 NOV
BAD NERVES 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Bad Nerves
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bad Nerves in Botanique
Tickets Bad Nerves:
wo 27 nov
Botanique, Brussel

EXTRA INFORMATIE

Bad Nerves is een te gekke 5-koppige garage rock & roll band uit Oost-Londen. De band maakt muziek die klinkt als een combinatie van the Ramones, the Strokes and the Clash. Maar dan sneller, venijniger en met meer adrenaline. Dit najaar komen ze voor de tweede keer terug naar Doornroosje!

De nummers van Bad Nerves barsten van de energie en brengen een berg kabaal met zich mee. Hun messcherpe self-titeld debuutalbum ‘Bad Nerves’ en de opvolger Stille Nervous, die eerder dit jaar uitkwam, zijn ware traktaties voor de liefhebber van oude Engelse (garage)punk. De band combineert op ingenieuze wijze zo veel genres en stijlen tot een nieuw, coherent geheel. Dat maakt de muziek vernieuwend, terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt terug te gaan naar de jaren ’70. Daarmee klinkt hun muziek ergens vertrouwd, maar tegelijk fris en tijdloos.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bad Nerves in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bad Nerves

Foto Bad Nerves te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Bad Nerves te Vicefest 2021 Foto Bad Nerves te Left of the Dial 2023 Foto Bad Nerves te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Bad Nerves te Vicefest 2021 Foto Bad Nerves te Pure&Crafted Festival 2019
 
Bekijk alle 31 foto's van Bad Nerves

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws